LADDAR

Sök...

Beställningsprocess När du genomför ett köp på Friluftskompaniet.com skickar vi en orderbekräftelse till dig via e-post eller SMS, beroende på ditt val vid beställningen.

Din orderbekräftelse innehåller viktig information om:

  • Beställda friluftsartiklar
  • Totalt pris
  • Leveransadress
  • Faktureringsuppgifter
  • Vald fraktmetod

Upptäcker du några felaktigheter i orderbekräftelsen, vänligen kontakta vår kundtjänst omgående på friluftskompaniet@gmail.com. Vi hjälper dig att korrigera eventuella misstag.

Om du inte hittar orderbekräftelsen i din inkorg, titta gärna i din skräppost då meddelanden ibland kan hamna där av misstag.

Leveransinformation Efter att du mottagit orderbekräftelsen kommer det inom några dagar att skickas en leveransbekräftelse som informerar om att din friluftsutrustning är på väg.

Observera att leveranstiden kan variera beroende på produkttyp och lagerställning. Den leveranstid som anges i produktbeskrivningen vid köptillfället är den som gäller. Oroa dig inte om leveransbekräftelsen dröjer lite längre än förväntat – vi levererar alltid inom den utlovade tidsramen.

Prissättning Alla priser på Friluftskompaniet.com anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms.

Vi förbehåller oss rätten att justera priser vid eventuella tryckfel, felaktig information eller om våra leverantörer av friluftsartiklar ändrar sina priser. I dessa ovanliga fall kan prisjusteringar förekomma.

Din ångerrätt Som kund hos Friluftskompaniet.com har du alltid 14 dagars ångerrätt från det datum du tar emot din beställning. För mer detaljerad information om vår återbetalningspolicy för friluftsartiklar, vänligen besök vår särskilda sida om detta genom att klicka här.