LADDAR

Sök...

Leverans till din dörr På Friluftskompaniet.com strävar vi efter att leverera äventyr och kvalitetsutrustning till dig så snabbt som möjligt. När du beställer från vårt svenska lager kan du förvänta dig leverans inom 3-15 arbetsdagar.

För aktuell information om lagerstatus och beräknad leveranstid, se respektive produktsida vid köptillfället.

Kostnadsfri frakt Vi på Friluftskompaniet.com vill göra det enkelt för dig att utrusta dig inför dina friluftsäventyr. Därför erbjuder vi fri frakt på alla våra produkter, oavsett ordervärde.

Orderhantering Vårt dedikerade team bearbetar beställningar måndag till fredag. Normalt hanteras din order inom några arbetsdagar och skickas så fort som möjligt. Observera att leveranser inte sker under helger.

Under högsäsong för friluftsliv kan hanteringstiden ibland överstiga tre dagar. Vi ber om din förståelse i sådana situationer.

Viktigt att notera:

Angivna leveranstider är uppskattningar och kan inte garanteras. Kontrollera noga att din leveransinformation är korrekt. Felaktig eller ofullständig information kan leda till förseningar då vi behöver kontakta dig. Tullhantering eller oförutsedda händelser hos speditören kan i sällsynta fall påverka leveranstiden. På Friluftskompaniet.com arbetar vi ständigt för att din shoppingupplevelse ska vara så smidig som möjligt, från beställning till leverans. Har du frågor om din order eller leverans? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst!