LADDAR

Sök...

Friluftskompaniet finns till för att få ut mer människor i naturen, väcka intresset för friluftsliv och få fler att upptäcka sporter av olika slag och former.

Vår sida är en knutpunkt för information, recensioner och tips om produkter som fokuserar främst på campinglivet och sporter som är förknippade med friluftsliv. Sidan är till för dig som användare när du är på jakt efter de bästa produkterna samt de produkter du inte visste att du behöver.

Vi vill fortsätta att bidra till ett bättre samhälle under 2023, vi på Friluftskompaniet har bestämt oss för att skänka 5 procent av vår vinst till Min Stora Dag och Djurens Rätt då dessa organisationers arbete är mycket viktigt för våra barns möjligheter och för att naturen är det viktigaste vi har och den måste vi vara rädda om. Vi uppmanar våra besökare att också vara med och bidra till detta viktiga arbete. Besök gärna våra insamlingar för Min Stora Dag här och Djurens Rätt här.

Våra samarbeten

Vi är en affiliate sida där vi tjänar pengar på att du som besökare till denna sida använder våra länkar när du gör ett köp från någon av våra samarbetspartners. Detta i form av en liten provision när du genomför ett köp i samband med att du använt någon av våra länkar. Du som kund förlorar alltså inte något på att gå via oss, utan hjälper oss att arbeta vidare med Friluftskompaniet. Vi samarbetar med ett antal olika butiker på nätet, där vi har valt ut de butiker vi vill samarbeta med och vi väljer dessa butiker med omsorg.

De produkter vi väljer att marknadsföra på vår hemsida väljer vi själva att lägga ut och de produkterna vi väljer att topplista inom en viss produktkategori väljs ut delvis genom att vi själva testar produkterna, att vi tar del av vad andra personer på olika forum tycker om produkter och att vi läser olika tester och recensioner på nätet.